Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Over Olympia Fires

Kwaliteit, zorg voor het milieu en design

Drie thema’s die Olympia Fires hoog in het vaandel draagt. De populaire modellen uit staal of speksteen worden vervaardigd volgens de modernste technieken. Ze zijn allen DIN (plus) en CE gekeurd. Olympia Fires is bekend om zijn milieuvriendelijk en eenvoudig verbrandingsmechanisme. Het systeem van primaire en secundaire lucht resulteert in een perfecte verbranding waarbij een rendement gehaald wordt van meer dan 75% (80% met een DIN Plus keuring)! De toevoer van secundaire lucht houdt de ruit schoon, zo kan u ten volle genieten van het uniek vlammenspel.

Bekijk onze folder voor het complete aanbod!

Olympia Fires Houtkachels

Een Olympia Fires houtkachel werkt volgens het principe van de natuurlijke convectie: de ruimte wordt heel snel opgewarmd, en dit zonder ventilator. Alle kachels zijn voorzien van een aslade, luchtregelingen en een universele boven- en achteraansluiting.

Deze tijdloze toestellen zijn beschikbaar in verschillende versies, staal of speksteen. Naast een bijzonder sfeervol uiterlijk ligt het grote voordeel van deze bekleding in zijn functionaliteit: na het stoken blijft de kachel gemiddeld nog een uur stralingswarmte afgeven.

De kachels worden gestookt met hout, maar geven eveneens een optimaal resultaat met houtbriketten.

Met een Olympia Fires kachel kan u optimaal van uw vuur genieten!